billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Köln

Hjem > Billeje Tyskland > Köln

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Köln inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Köln miniguide

Billeje Köln

Biludlejning Köln

Köln ligger i den vestlige del af Tyskland , ved floden Rhinen og er den største by i Nordrhein-Westfalen.Byen har omkring 1 million indbyggere (2008) - og det skønnes forstaden stigende befolkning til 1,8 millioner.


Köln har en af Tysklands største flodhavne, og det er også den økonomiske, kulturelle og historiske centrum i Rhinlandet.
En af de mest besøgte turistattraktioner i byen - Köln Domkirke - som blev påbegyndt i 1248 og blev afsluttet i 1880. Domkirken i Köln er den største gotiske kirke i Nordeuropa, og er 157 meter høj. Bygningen er opført på UNESCO's World Heritage List.


Köln har 30 museer, herunder Den romerske-germansk Museum med sine arkæologiske arv, som viser byens rolle som en vigtig købstad i det romerske imperium.


Andre berømte museer og turistattraktioner i Köln er de 148 meter høje skyskraber "KölnTurm", Gross St. Martin's Church fra 1200's, City Hall fra 1569 i renæssancestil, Museum Ludwig (kunstmuseum med udstilling af moderne kunst og pop art), den Historiske Museum, Fotomuseum, City Museum - og Wallraf-Richartz Museum, et museum med udstillinger af malerier, skulpturer og grafik fra middelalderen til i dag.


Byens internationale lufthavn - Köln / Bonn lufthavn - ligger 16 km sydøst for centrum.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte