billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Nürnberg

Hjem > Billeje Tyskland > Nürnberg

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Nürnberg inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Nürnberg miniguide

Billeje Nürnberg

Biludlejning Nürnberg

Nürnberg ligger i den sydlige del af Tyskland - i regionen Mittelfranken, som er en del af Bayern.Grundlagt allerede i 1000's - og i dag har over 500.000 indbyggere (2008).


De fleste mennesker formentlig Nürnberg primært med den såkaldte "Nürnberg-processen" - dvs forsøg med de overlevende ledere af det nazistiske regime efter 2. World War II. At denne løsning blev afholdt for nylig her, var fordi Hitler under krigen havde gjort Nürnberg til en vigtig administrativ center.


Selv om byen er stærkt blev bombet af amerikanerne i den sidste fase af de 2 World War II, der er flere bemærkelsesværdige historiske attraktioner i Nürnberg. Blandt disse finder vi den store middelalderslot Nürnberger Burg og de gamle hospital Heilig-Geist-Spital (som har sin oprindelse i 1300). Flere kirker har omfattet seværdigheder - herunder den gotiske St. Lorenz-Kirche i slutningen af 1200's.


Nürnberg har en berømt zoologisk have - Tiergarten Nürnberg. Det blev oprettet i 1912, men du kender det allerede i middelalderen var en zoologisk have her.


Den internationale lufthavn Nuremberg Airport ligger 5 km nord for centrum.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte