billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Bonn

Hjem > Billeje Tyskland > Bonn

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bonn inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Bonn miniguide

Billeje Bonn

Biludlejning Bonn

Bonn ligger i den vestlige del af Tyskland - ca. 24 km syd for Köln , og tilhører staten Nordrhein-Westfalen.Byen har 315.000 indbyggere (2007), og er beliggende ved floden Rhinen.


Bonn er sæde for flere ministerier og FN-agenturer, og har også sit eget universitet - som blev grundlagt i 1777.Byen er også et vigtigt handelsmæssigt og kulturelt centrum for regionen.


Komponisten Ludwig van Beethoven (1770-1827) blev født i Bonn, og en stor turistattraktion i byen er hans hjemby Bonn Gasse 18-26, der nu er et museum.


Andre attraktioner i byen omfatte Kunst og Udstillingsbygning med fine kunstudstillinger, torvet i centrum af City Hall fra 1700-tallet, Concert Hall Beethoven Halle, fæstning Godesburg, Doppelkirche - kirke bygget i 1151 og egyptiske Museum og slottet Poppelsdorf.


Bonn har også flere teatre, en smuk botanisk have, gode shopping muligheder med både små butikker og shoppingcentre og et varieret natteliv.


Den nærmeste lufthavn er Køln-Bonn lufthavnen , der ligger 20 km nord for Bonn.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte