billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Cuxhaven

Hjem > Billeje Tyskland > Cuxhaven

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Cuxhaven inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Cuxhaven miniguide

Billeje Cuxhaven

Biludlejning Cuxhaven

Havnebyen Cuxhaven ligger i det nordvestlige Tyskland , og hører til delstaten Niedersachsen.Byen har omkring 51.000 indbyggere (2008), og er hvor floden Elben løber ud i Nordsøen. Turisme og fiskeri er de vigtigste indtægtskilde.


Cuxhaven er kendt for at være en dejlig strand og sommer resort med sandstrande og gode muligheder for vandsport. Et par km udenfor byen ligger øen Neuwerk, og når det er lavvande, kan du gå over til øen. En populær attraktion er fyrtårnet på Neuwerk fra 1369.


En anden turistattraktion i Cuxhaven er Schloss Ritzebüttel - en borg fra 1300-tallet, der er åben for offentligheden, og er omgivet af smukke haver.


Andre seværdigheder i byen: Fisk Museum, Fort Kugelbake - en historisk flåde fæstning fra slutningen af 1800-tallet, Ship Museum - herunder skibsmodeller, maritime malerier, City Museum med lokalhistoriske udstillinger samt det gamle vandtårn fra 1897.


Den nærmeste lufthavn er Bremen Lufthavn , der ligger 104 km syd for Cuxhaven.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte