billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Dresden Lufthavn

Hjem > Billeje Tyskland > Dresden Lufthavn

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Dresden Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Dresden Lufthavn miniguide

Billeje Dresden Lufthavn

Biludlejning Dresden Lufthavn

Dresden Airport (DRS), formelt kendt som Flughafen Dresden Klotzsche, er i Klorzsche 9 km nord for Dresden i Tyskland .Der er både bus og metro mellem lufthavnen og Dresden. Der er 4 biludlejning selskab i lufthavnen, er der Avis, Europcar og Hertz Sixt.

 

1.860.364 passagerer stoppet i lufthavnen i 2008. Den militære har spillet en vigtig rolle i Dresden lufthavn, er det både blevet brugt af nazisterne under 2 Krig og uddannelse for den sovjetiske Tiske hær. Air Berlin, der tjener mest destinationer fra Dresden,


Dresden Lufthavn har fem forskellige restauranter, barer og caféer. Det giver 8 forskellige butikker, fra supermarkeder til smykker butik og en skattefri. Andre faciliteter inkluderer massage stole, frisør, ATM, førstehjælp, babyrom, VIP-lounge og et stort konferencecenter. Der er ingen hoteller i lufthavnen.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte