billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Dresden

Hjem > Billeje Tyskland > Dresden

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Dresden inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Dresden miniguide

Billeje Dresden

Biludlejning Dresden

Dresden ligger på begge sider af floden Elben i den østlige del af Tyskland - og den største by i staten Sachsen.Byen har 505.000 indbyggere (2008) og er en vigtig vej og jernbaneknudepunkt. Afstanden til den tjekkiske grænse er bare 47 km.


Dresden er en stor center for videnskab og forskning, og er også internationalt anerkendt som kunst, teater og musik by.


På den sydlige side af floden ligger den Altstadt - Old Town, hvor de fleste turistattraktioner ligger. Den berømte park Grosser Garten fra 1600-tallet er en stor turistattraktion og indeholder botaniske og zoologiske haver, udendørs scene, miniature jernbane og sø. Der er også ruinerne af slotshaven fra 1678 og en mosaik springvand.
På den nordlige side af floden er Neustadt - New Town, som er byens business-distriktet.


Zwinger Palace er en populær attraktion i Dresden. Slottet er oprindeligt fra 1700-tallet, og har pavilloner, gallerier, museer og kunstsamlinger.Andre turistattraktioner i byen: Opera bygning fra 1878, Desden Palace fra 1700-tallet, katedralen "Katolische Hofkirche" fra 1700-tallet og Frauenkirche med sine store forgyldte kuppel - oprindeligt fra 1700-tallet, men blev ødelagt under 2. World War II og ombygget i perioden 1993 til 2006.


Byens internationale lufthavn - Dresden Airport - ligger 10 km nord for centrum.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte