billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Düsseldorf

Hjem > Billeje Tyskland > Düsseldorf

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Düsseldorf inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Düsseldorf miniguide

Billeje Düsseldorf

Biludlejning Düsseldorf

Düsseldorf er beliggende i det nordvestlige Tyskland , i nærheden af floden Rhinen, og er statens hovedstad Nordhrein-Westfalen.Byen har næsten 600.000 indbyggere, og er også geografisk forbundet med den store industrielle Ruhr-området.


Udover at byen er en vigtig business center i denne del af Tyskland er Düsseldorf, også kendt som en vigtig kunstby - og der er en række interessante gallerier og kunstmuseer.Kunstakademiet i Düsseldorf blev grundlagt i 1762 og havde sin storhedstid i 1830 - og 1840-årene som et arnested for den "Düsseldorfer School" i det europæiske maleri.


Blandt de store attraktioner andre steder, finder vi rokoko palads Benrath (bygget mellem 1755 og 1770), der ligger lige uden for centrum. Nævnes skal også den historiske distrikt Kaiserswerth, der er beliggende i det nordlige centrale område - på bredden af Rhinen - og som sådan omfatter ruinerne af den tysk-romerske kejser Friederich Barbarossa middelalderlige fort (1100-tallet) og en række af gamle barokke bygninger.


Den gamle centrale bydel, Altstadt er også et populært turist attraktioner. Næste for at præsentere nogle interessante, gamle arkitektur (herunder kirker), denne del af Düsseldorf tilbyder også en livlig natteliv. Altstadt kaldes ofte "den længste bardisk" på grund af de mere end 300 bar og øl lounge tæt sammen her. Shopping muligheder er gode, især i den berømte shoppinggade Königsallee (ofte forkortet til Kö).


Den store lufthavn, Düsseldorf International Airport , som er en af Tysklands mest travle lufthavn, der ligger 9 miles nord for centrum.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte