billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Emden

Hjem > Billeje Tyskland > Emden

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Emden inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Emden miniguide

Billeje Emden

Biludlejning Emden

Emden er en by med ca. 52.000 indbyggere, beliggende hvor floden Ems har sit udløb i Nordsøen. Geografisk byen tilhører regionen Ostfriesland i Niedersachsen.


Byen kan føre sin historie tilbage til 700's - og siden slutningen af 1800-tallet, da Dortmund-Ems-kanalen blev åbnet, har Emden været den væsentligste udskibningshavn for de industrielle virksomheder i Ruhr-området. Der er kun få historiske bygninger at se i Emden, som forårsagede det meste af byen blev ødelagt under 2. World War II. Rebuilding afholdt indtil slutningen af 1960'erne.


Emdens mest berømte attraktion er de store, moderne Kunsthalle. En anden kulturel bygninger, der vækker interesse blandt mange, koncertsalen Nordseehalle. Ellers byens gamle vigtigste kirke - Die Grosse Kirche - nævnt. Det blev offer for allierede bombardementer af Tyskland i den sidste fase af de 2 World War II, men blev delvist genopbygget.Det har imidlertid ikke haft en funktion som kirke i efterkrigstidens periode. I dag er det huse en af Tysklands største teologiske biblioteker - John-a-Lasco Bibliothek. Også Emdens monumental hal lytte til seværdigheder. Det var oprindeligt bygget i 1575 - men blev genåbnet i 1962 efter en omfattende genopbygning / restaurering.


De regionale lufthavn Emden Airport ligger 5 km nordøst for centrum.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte