billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Essen

Hjem > Billeje Tyskland > Essen

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Essen inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Essen miniguide

Billeje Essen

Biludlejning Essen

Essen er den største by i Ruhr industriområde i Nordrhein-Westfalen. Det har 586.000 indbyggere hvilket gør det ottende største by i hele Tyskland .Det blev grundlagt allerede i år 845 e.Kr.Kr. - Og er udpeget som Europæisk Kulturhovedstad i 2010.


Der er næsten ingen overlevende historiske bygninger i Essen, hvilket er fordi byen næsten blev udslettet under 2 World War II. En milepæl for moderne kunst i Essen's rådhus, som er Tysklands største - en skyskraber, der stiger 120 fod over gadeplan.


Der er dog nogle førkrigs seværdigheder i byen, herunder den monumentale ejendom Villa Hügel lidt off-center, bygget i 1873 som en privat bolig af den berømte industrielle familien Krupp. I dag ejendommen er hjemsted for et kunstmuseum. Distriktet Margarethenhöhe (opkaldt efter Margarethe Krupp) skal nævnes. Dette blev bygget i prioden 1909-1920 af arkitekten Georg Metzendorf - og hvis, på grund af sine mange grønne områder, som ofte kaldes "Garden City". Et andet særligt træk ved byen er, at ingen bygningsfacader er ens.


Naturligvis også den industrielle by Essen kulturelle relikvier i forbindelse med sin virksomhed historie. Zeche Zollverein er lukket - men museet formål restaureret minedrift facilitet, som i dag er på UNESCO's World Heritage List.


Lufthavn Essen / Mülheim drejer sig om. 8 km sydvest for centrum.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte