billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Esslingen

Hjem > Billeje Tyskland > Esslingen

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Esslingen inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Esslingen miniguide

Billeje Esslingen

Biludlejning Esslingen

Esslingen (Esslingen) er placeret i det sydvestlige hjørne af Tyskland , ved floden Neckar - og er en af de største byer i delstaten Baden-Württemberg.Den er nævnt i historiske kilder, første gang i år 777 e.Kr.Kr. - Og i øjeblikket har ca. 90.000 indbyggere.


Blandt byens mange museer, især Villa Merkel populære. Der er både kunst museum og galleri - i en stor nyre essens bygning, der oprindeligt bygget som en privat villa i begyndelsen af 1870's. Museet er omgivet af en smuk park.


Ellers er der flere arkitektoniske perler i Esslingen velbevarede middelalderby - herunder det rigt udsmykkede gamle rådhus fra 1700-tallet og flere kirker (primært Stadtkirche og Frauenkirche). Nær den gamle bymidte er også - tydelige på en bakke - byens mest berømte attraktion - den gamle byborgen Esslingen Burg.


Den største begivenhed, der finder sted i Esslingen, den årlige Middelalder og julemarked. Den er åben den sidste måned før jul - og sætte en stærk mærke på byens gader med en række boder og kulturelle begivenheder. Mange besøgende lokkes her for at opleve en meget speciel førjulsstemning.


Nærmeste internationale lufthavn Stuttgart Lufthavn , ca. 10 km sydvest for Esslingen.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte