billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Flensburg

Hjem > Billeje Tyskland > Flensburg

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Flensburg inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Flensburg miniguide

Billeje Flensburg

Biludlejning Flensburg

Flensburg (dansk: Flensburg) er en by med omkring 85.000 indbyggere, beliggende i Tysklands nordligste stat - Slesvig-Holsten - kun 11 km syd for grænsen til Danmark , lederen af Flensborg Förde (fjorden).


Grundlagt af danskerne i 1100-tallet, og i 1284 sin omsætning rettigheder. Den tidligere ejer var hertugdømmet Slesvig. I perioden 1460-1864 var den slesvig-holstenske, peronalunion med Danmark - og Flensborg fortsatte med at have en dansk føler. Stadig er en dansk én officielt anerkendt mindretalssprog.


Blandt de seværdigheder de fire middelalderlige kirker i den indre by, der er nævnt center - den ældste, Midsummer, blev bygget i 1100-tallet. Byen har også flere interessante museer, herunder Museum of Art Museum Berg, Schiffahrtmuseum Flensburg (Maritime Museum) - og ikke mindst de gendannede museum damper "Alexandra". Det er beliggende på havnefronten, og er Tysklands ældste overlevende "lounge dampskib" (bygget 1908 i Hamborg ).


Flensborg er ellers kendt som en meget travl shoppingby - og der er en række store indkøbscentre her, både i og uden for centrum.


Den nærmeste lufthavn med rutetrafik er Sønderborg Lufthavn, Danmark, 42 km nordøst for Flensborg. Herfra er der daglig forbindelse med København (Kastrup) .

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte