billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Frankfurt

Hjem > Billeje Tyskland > Frankfurt

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Frankfurt inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Frankfurt miniguide

Billeje Frankfurt

Biludlejning Frankfurt

Frankfurt er beliggende i det centrale tyske delstat Hessen - og med sin 670.000 indbyggere (1,8 millioner i hovedstadsområdet), Tysklands 5 største by.Det kaldes ofte Frankfurt am Main for at undgå forveksling med den meget mindre by Frankfurt an der Oder, der ligger på den østlige grænse med Polen .Som navnet siger, kører Main gennem byen.


Store dele af Frankfurt's centrale kvarterer blev ødelagt under 2. World War II - herunder byens historiske centrum. Så det er lidt gammel arkitektur tilbage i byen. Det ser ud til primært som en travl, moderne storby - og det er også en af EU's mest betydningsfulde finansielle centre.


Blandt de mest berømte monumenter i byens Alte Oper, Frankfurt gamle operahus, som før 2 World War II var en af Tysklands mest prestigefyldte. Efter krigen har det været ombygget til en koncertsal - mens operaen siden 1951 har boet i en ny bygning (Neue Oper). Ellers Frankfurt næsten 20 forskellige museer - herunder en arkitektonisk museum, en film museum, flere kunstmuseer og et museum for jødisk kultur og historie.


Det skal også bemærkes, at Frankfurt er en af Tysklands mest befærdede shopping områder.


Frankfurt am Main International Airport er Tysklands største og Europas tredje største lufthavn.Det ligger 12 km syd for Frankfurt centrum.


Bestil en udlejningsbil i downtown Frankfurt eller Frankfurt lufthavn. Vi tilbyder udlejningsbiler til de fleste formål og budget uanset om det er lille økonomi biler eller større køretøjer såsom Ford stationcar eller Toyota minibus. Biludlejning i Frankfurt omfatter forsikring og ubegrænset kilometertal, når du bestiller gennem Billigerebiludlejning.dk.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte