billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Friedrichshafen

Hjem > Billeje Tyskland > Friedrichshafen

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Friedrichshafen inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Friedrichshafen miniguide

Billeje Friedrichshafen

Biludlejning Friedrichshafen

Friedrichshafen er en by med mindre end 60.000 indbyggere, som er beliggende i den sydlige del af den tyske delstat Baden-Württemberg. Den stammer i 1811, hvor to små, gamle byer på den nordlige bredden af Lake Constance blev fusioneret.


Friedrichshafen placering er meget smuk, og det går i det virkelige bilfærge rute over Bodensøen til den schweiziske "tilstødende" Romanshorn. Desuden færgen i løbet af sommeren med flere andre byer på søen - herunder Constance, hvor den berømte luft-skib builder Graf von Zeppelin blev født.


Friedrichshafen turist status indebærer en masse Graf von Zeppelin. Der var her, han bygget og afprøvet sit luftskib (kendt zeppelinere) i begyndelsen af 1900-tallet - og et af de mest populære attraktioner er faktisk den Zeppelin Museum. Der er også en Cultural Center i byen, der bærer navnet på Graf-Zeppelin-Haus - og for den eventyrlystne Zeppelin Tours tilbyder spektakulær flyrejser med "rigtige" zeppelinere, dvs med en mindre type, hvor det er sat til at bruge moderne teknologi.

 

De regionale lufthavn Friedrichshafen Airport , som ligger 3 km nord for byen, også opererer nogle internationale flyvninger - herunder til London / Stansted .

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte