billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Fulda

Hjem > Billeje Tyskland > Fulda

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Fulda inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Fulda miniguide

Billeje Fulda

Biludlejning Fulda

Fulda er beliggende i den centrale del af Tyskland , floden Fulda i Hessen.Byen har 64.000 indbyggere (2009), og er en vigtig jernbaneknudepunkt. Fulda ligger mellem bjergkæder i øst Rhön og Vogelsberg vest.


Grundlagt i 744, men blev ikke chartrede indtil 1157 Byen er nu et politisk og kulturelt centrum for regionen, og Fulda er ofte kaldet "barok by", fordi en placering i byen er hjemsted for mange bygninger fra barokken.


En berømte vartegn i byen Fulda Cathedral (også kendt som St. Salvator's Cathedral) fra 1752. Der er også en katedral-museum.


Andre seværdigheder i Fulda Fulda's Palæ fra 1714 med i slotshaven, den romanske St. Michael's Church fra 820's, City Hall - oprindeligt fra 1531, benediktinerordenen 744, St. Boniface's Column og Vonderau Museum - et kulturelt og lokalhistorisk museum udstilling af en sådan malerier, skulpturer og artefakter fra forhistorisk tid. Vonderau Museum har også en Planetarium.


Den nærmeste lufthavn er Frankfurt International Airport , der ligger 121 km sydvest for Fulda.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte