billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Gera

Hjem > Billeje Tyskland > Gera

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Gera inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Gera miniguide

Billeje Gera

Biludlejning Gera

Gera (100.200 indbyggere i 2009) ligger ved floden Weisse Elster i den centrale del af Tyskland , og tilhører staten Thüringen.Grundlagt i år 995 og var chartret i 1237


Gera har et rigt kulturliv med museer, teater og årlige festivaler, samt en række historiske seværdigheder. Ved Markt - byens centrale torv - er rådhuset fra 1576 i renæssancestil. En tur ind i rådhuset ottekantede tårn (57 meter høj) er en populær turistattraktion, hvor du har en fantastisk udsigt over byen.


Andre seværdigheder i Gera: Otto-Dix-Haus - udstilling af værker af Otto Dix, (1891-1969), det kongelige palads Oster Stein - oprindeligt fra 1100-tallet, teater fra 1902, St. Salvatorkirken fra 1720, St. Mary's Church fra 1440 , The Natural History Museum - og byens ældste bygning, "Febersche", som i dag huser en kunst og kunsthåndværk museum.
Ellers Gera botaniske og zoologiske haver, smukke parker og rekreative områder, gode indkøbsmuligheder med indkøbscentre og stormagasiner - og et varieret natteliv.


Den nærmeste lufthavn er Leipzig-Altenburg Lufthavn , der ligger 47 km nord-øst for Gera.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte