billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Hameln

Hjem > Billeje Tyskland > Hameln

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Hameln inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Hameln miniguide

Billeje Hameln

Biludlejning Hameln

Hameln er beliggende i den nordlige del af Tyskland , ved floden Weser i Niedersachsen.Byen har omkring 58.300 indbyggere (2008). Byen har en fantastisk beliggenhed mellem bjergene Weserbergland (vest) og Lein Bergland (østlige). Bjergene er populære rekreative områder for både vandrere og cyklister.


Hamelin er kendt gennem "Rat Catcher af Hameln" - en middelalderlig folkemusik fortælling, der er bevaret, og læses af mennesker over hele verden gennem brødrene Grimm's fortolkning fra 1816. Hver sommer historien dramatiseret i forskellige dele af Hameln - som er et populært turist attraktion.


Hamelin er en historisk by med mange bindingsværkshuse og sten huse fra renæssancen. St. Boniface Domkirke i gotisk stil - oprindeligt fra 1000's - er byens ældste kirke.I den gamle bydel, du kan også besøge den charmerende fortovscaféer og små, hyggelige butikker.


Andre turistattraktioner i Hameln er bl.a. "Rattenfängerhaus" fra 1602 - med en gammel indskrift nævner "Rat Catcher af Hameln", "Stiftsherrenhaus" fra 1558, "Klütturm" (en 23 meter høj observation tårn fra 1887, beliggende i bjergene klud) - samt sin egen bilmuseum.Desuden er det populært at tage en tur med en af de sightseeing både på floden Weser.


Den nærmeste lufthavn er Hannover Airport , der ligger 68 km nordøst for Hamelin.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte