billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Heidelberg

Hjem > Billeje Tyskland > Heidelberg

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Heidelberg inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Heidelberg miniguide

Billeje Heidelberg

Biludlejning Heidelberg

Heidelberg er beliggende i den sydvestlige del af Tyskland , og hører til delstaten Baden-Württemberg.Byen har 145.000 indbyggere (2008), og har en smuk beliggenhed på bredden af floden Neckar, som løber ud i Rhinen ved byen Mannheim - 22 km nordvest for Heidelberg. Byen har et rigt kulturliv på over 20 museer og kunstgallerier - og en skulptur park - og er kendt for sin årlige klassiske musik festival "Heidelberger Frühling".


Heidelberg blev grundlagt i 1386 og er kendt for sin maleriske gamle by - "Altstadt". Der er også "Alte Brücke" - en gammel stenbro Fra 1786 med barok tårn hjelme. En af byens største turistattraktioner er Heidelberg Slot, hvor den ældste del er fra 1294. Borgen - også ligger i den gamle by - har siden modtaget adskillige tilføjelser i forskellige stilarter, og er omgivet af en smuk park.


Andre attraktioner i Heidelberg er bl. a. "Karlstor" (en triumfbue fra 1775), "Heidelberger Kunstverein" (med udstilling af international samtidskunst), By Bergheim (vest for den gamle bydel - oprindeligt en historisk landsby) Helligånden Kirke fra 1300, Jesuit fra 1712 - plus Heidelberg Zoo.


Den nærmeste regional lufthavn er Mannheim City Airport , der ligger 16,7 km nordvest for Heidelberg.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte