billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Herne

Hjem > Billeje Tyskland > Herne

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Herne inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Herne miniguide

Billeje Herne

Biludlejning Herne

Herne er beliggende i den vestlige del af Tyskland - Nordrhein-Westfalen - og har omkring 170.000 indbyggere (2008).Det er beliggende i den nordlige Ruhr-området, floden Emscher - 15 km vest for Dortmund .


Herne var i midten af 1800-tallet, en vigtig mineby, og modtog byen status i 1897. Byen har to rådhuset - både fra begyndelsen af 1900-tallet. Den største turistattraktion i Herne's Schloss Strünke fra 1500 - og 1600-tallet, hvor også den historiske museum "Emschertalmuseum" ligger. På dette område er der også byens ældste bygning - et kapel fra 1272.


En anden seværdighed i Herne er "Westfälische Museum für Archäologie" - et af de mest moderne arkæologiske museer i Europa, med udstilling af Westfalen 250 tusind år tilbage i historien, er vist i kronologisk rækkefølge.
Byen har også sin egen Opel museum med udstilling af gamle biler, symaskiner, cykler og souvenirs.


Ellers Herne tilbyde teatre, biografer, parker og rekreative områder. "Wananas Adventure" er en attraktion for hele familien - med swimming pool og legeplads for børn.


Herne er kendt for sin årlige marked "Cranz Kirmes" i byen Crange, som har eksisteret siden 1400-tallet. Arrangementet varer 10 dage, og markedet har over 4 millioner besøgende hvert år.


Den nærmeste lufthavn er Dortmund Airport , der ligger 33 km vest for Herne.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte