billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Jena

Hjem > Billeje Tyskland > Jena

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Jena inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Jena miniguide

Billeje Jena

Biludlejning Jena - Foto: © Jose Manuel Segovia

Jena ligger i den centrale del af Tyskland , ved floden Saale, og har ca 102.700 indbyggere (2008).Byen hører til delstaten Thüringen, og er kendt for sit universitet, grundlagt i 1558.


Jena blev chartret i 1322, og sden midten af 1800-tallet har byen været kendt verden over for sine optiske industri (Carl Zeiss). Det er også en vigtig jernbaneknudepunkt.


Jena har flere historiske steder, bl. a. City Hall fra 1377 i gotisk stil, "Stadtkirche" (den ene er en kirke bygget i perioden 1438 til 1525) - samt St. Michael's Church fra 1200-tallet.


Andre turistattraktioner omfatter de 128 meter høje JenTower med Scala's restaurant og observation dæk - hvor de besøgende får storslået panorama udsigt over byen og de omkringliggende områder, Planetarium, det astronomiske observatorium, botanisk have, by museum Göhren (en lokal historie museum, der også har et kunstgalleri), glas museum, gptisk museum - og en Litteratur Museum, som ligger i det tidligere hjemsted for filosoffen John Gottlieb Fichte.


Den nærmeste lufthavn er Erfurt Airport , der ligger 71 km vest for Jena.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte