billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Kassel

Hjem > Billeje Tyskland > Kassel

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kassel inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Kassel miniguide

Billeje Kassel

Biludlejning Kassel

Kassel ligger i den centrale del af Tyskland , ved floden Fulda, og tilhører staten Hessen.Byen har omkring 200.000 indbyggere (2008) og er en vigtig kulturel center for regionen.


Kassel er kendt for sine internationale kunstudstilling "Documenta, der afholdes hver 5 år. Udstillingen fokuserer på moderne kunst, og vil blive afholdt næste gang i 2012.


Byen har flere populære attraktioner, herunder Martin's Church fra 1330's (byens største kirke), Friedericianum Art Museum, The Brothers Grimm Museum, den tyske tab af museet, Hessischer Landes Museum - City Museum og lokalhistorisk udstilling fra middelalderen til nutiden.


Wilhelmshöhe Berg Park er en anden stor turistattraktion i Kassel. Dette er et stort bjerg park, der også omfatter "Schloss Wilhelmshöhe" fra 1786. Slottet (med maleri udstillinger af gamle mestre som Rembrandt og Rubens og andre) er åben for offentligheden. Parken indeholder også byens vartegn - den Statue af Hercules - er på toppen af bjerget. Statuen er lavet af kobber og blev afsluttet i 1701.


Ellers park Karl Får på Fulda-floden er et besøg værd. Parken er fra 1500-tallet, og er kendt for sin "Orangeriet" - oprindeligt fra 1710 - med Planetariet og en lille botaniske have.


Den nærmeste internationale lufthavn er Hannover Airport , der ligger 179 km nord for Kassel.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte