billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Köln Lufthavn

Hjem > Billeje Tyskland > Köln Lufthavn

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Köln Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Köln Lufthavn miniguide

Billeje Köln Lufthavn

Biludlejning Köln Lufthavn

Köln Bonn Airport ligger 15 km sydøst for Köln og 16 km nordøst for Bonn .Både tog og busser er gode biler til at få mellem lufthavnen og byerne. Den biludlejningsfirmaer Alamo, Avis, Budget, Europcar, er Hertz og Sixt beliggende i Terminal 1 i ankomst området D.

 

10.470 tusind passagerer besøgte lufthavnen i 2006. Det er det vigtigste knudepunkt for Germanwings og TUIfly. På grund af oprettelsen af mange lavprisselskaber øget antallet af passagerer med 40 procent fra 2002 til 2003. Fra lufthavnen er der regelmæssige afgange til omkring 32 forskellige destinationer i Europa, Afrika og Mellemøsten samt charterfly. Lufthavnen har to terminaler, som er en shuttle bus mellem.

 

Udvælgelsen af butikker, restauranter, caféer og barer er gode til Köln Bonn Airport. Andre faciliteter inkluderer ATM, frisør, posthus, rejsebureau, apotek, førstehjælp og konferencecenter. Det er et hotel i lufthavnen, er det Holiday Inn Köln-Bonn Lufthavn.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte