billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Konstanz

Hjem > Billeje Tyskland > Konstanz

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Konstanz inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Konstanz miniguide

Billeje Konstanz

Biludlejning Konstanz

Konstanz er beliggende ved søen Bodensee i Sydtyskland , nærmere bestemt i delstaten Baden-Württemberg - ved den schweiziske grænse.Byen har 82.600 indbyggere (2008), og er en vigtig transport hub og turist center. Det er beliggende i naturskønne omgivelser mellem Obersee og Untersee, og "Altstadt" - Old Town - der er mange historiske bygninger.


De mest besøgte turistattraktioner i Konstanz er den gamle Town fra 1100 - 1400's, Konzilsegebäude (a sdministrativ bygning fra 1388), rådhuset fra 1589 i renæssancestil, katedralen (bygget i perioden 1000 til 1600's), arkæologisk museum, Rosgartenmuseum (et museum af kunst. kultur og lokale historie) - og Kunstverein Konstanz, med udstillinger af moderne kunst.


En vartegn for byen er de 9 meter høj statue "Die Imperia" fra 1993, som ligger på havnen.


Den tyske officer og luftskib constructor Graf von Zeppelin (1838 - 1917) blev født i Konstanz, og havnefronten er også et mindesmærke til ære for ham.


En attraktion for hele familien's "Sea Life Konstanz" - et akvarium og art museum af Bodensøen, hvor du kan se pingviner, søheste, hajer, etc.


Den nærmeste lufthavn er Friedrichshafen Airport , der ligger 32 km øst for Konstanz - og som du kan nå med færgen over Bodensøen.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte