billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Leipzig

Hjem > Billeje Tyskland > Leipzig

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Leipzig inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Leipzig miniguide

Billeje Leipzig

Biludlejning Leipzig

Leipzig ligger i den østlige del af Tyskland , ved floden Weisse Elster, og er den største by i staten Sachsen.Byen har 511.000 indbyggere (2008), og er måske bedst kendt for sin store messer. Leipzig er også kendt som en gammel universitet og kultur. Også kaldet Leipzig ofte for den "grønne by" - på grund af sine mange floden skove, kolonial haver og parkområder.


Leipzig har mange turistattraktioner, og en af de mest berømte kirker i byens kirke St. Nicholas fra 1165 Andre seværdigheder omfatter den gamle rådhus fra 1556, den nye rådhus fra 1899 - med sine 114 meter høje runde tårn, Thomas's Church - oprindeligt fra 1100-tallet, "Gohlisser Schloss" - en smuk borg fra 1756 med i slotshaven, University hovedbygningen fra 1415 - plus Mendelssohn-Haus, hjemsted for den berømte komponist Mendelsson, der nu er et museum.


Leipzig har også flere andre interessante museer, herunder flere kunstmuseer, den egyptiske Museum, antikke museum, et apotek museum og Bach Museum.


Byen er også hjemsted for Europas største mindesmærke - "Völkerschlachtdenkmal" - som er 91 meter høj. Monumentet blev indviet 100 år efter "Slaget ved Leipzig i 1813" - til minde om de faldne.


Ellers Leipzig, en stor zoologisk have, som er en attraktion for hele familien.


Byens lufthavn - Leipzig Lufthavn - ligger 21 km nordvest for centrum.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte