billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Leverkusen

Hjem > Billeje Tyskland > Leverkusen

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Leverkusen inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Leverkusen miniguide

Billeje Leverkusen

Biludlejning Leverkusen

Leverkusen ligger i den vestlige del af Tyskland , ved floden Rhinen, og tilhører staten Nordrhein-Westfalen.Den har 161.300 indbyggere (2008), og er en del af den såkaldte byregionerne Rhein-Ruhr.


Leverkusen er et par mil øst for grænsen til Holland og Belgien , og lidt syd på den anden side af Rhinen kan du finde de større tyske by Köln.


Leverkusen er måske bedst kendt for sin store kemiske og farmaceutiske industri (Bayer AG). "Bayer Cross" er en attraktion i byen - et af verdens største neonskilt eller logo - lavet for virksomheden Bayer.


En meget synlig milepæl i Leverkusen er de 72 meter høje vandtårn og observation dæk fra 1978. Her kan besøgende få en fantastisk panoramaudsigt over byen og omegn.


I udkanten af byen er en anden attraktion, nemlig det japanske have, som blev designet af Carl Duisburg i 1923. Stedet er en oase af ro og skønhed, og betragtes som en af landets ti mest smukke haver. Den Japanske Have er åben hele året for offentligheden, og består af sådanne stier, damme, vandfald, broer, te, templer og drager.


Også Schloss Morsbroich - en smuk borg fra 1775 - er en populær turistattraktion. Slottet huser et museum for moderne kunst, med over 400 malerier og skulpturer. Udendørs kan du besøge den smukke park.


Den nærmeste lufthavn er Cologne - Bonn Airport, som ligger 30 km syd for Leverkusen

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte