billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Marburg

Hjem > Billeje Tyskland > Marburg

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Marburg inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Marburg miniguide

Billeje Marburg

Biludlejning Marburg

Marburg er beliggende i det centrale tyske delstat Hessen - ved floden Lahn - og har omkring 80.000 indbyggere (2009). Det er landets fire største college byer. "Phillipp Universitet er det ældste protestantiske universitet i verden, blev grundlagt i 1527.


Old Town er en af de turistattraktioner Marburg, med sine mange smukke bygninger fra middelalderen. Der er også hyggelige caféer og butikker. Byen er også berømt for sin storslåede middelalderlige kirker - især "Elisabethkirche" fra 1235
Slottet "Schloss Marburg" - beliggende på en bakke over byen - er måske den største punkt af interesse. Slottet blev bygget som en fæstning i perioden 1200 - 1400's, og i dag hører til dele af bygningen universitetets museum. Museet viser besøgende hans udstilling om byens kulturhistorie, og desuden er ofte teater, koncerter og kulturelle begivenheder her. Der er også en populær udendørs teater i parken i løbet af sommeren.


Andre turistattraktioner i Marburg er det gamle rådhus fra 1527, Art Museum i universitetets bygning (med en stor samling af malerier fra 1800 - og 1900's), en botanisk have, en etnografisk samling, en mineralogiske museum udstilling af mineraler, ædelstene og meteoritter - og "Kunstverein Marburg, der viser udstillinger af moderne kunst.


På en bakke lidt øst for byen er en turistattraktion "Spiegelslustturm" - en 36 meter høj observation tårn fra 1800-tallet - hvor de besøgende får en fantastisk udsigt over byen og slottet. Landsbyen har en café / restaurant.


Den nærmeste lufthavn er Frankfurt International Airport , som ligger 109 km syd for Marburg.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte