billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Neuss

Hjem > Billeje Tyskland > Neuss

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Neuss inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Neuss miniguide

Billeje Neuss

Biludlejning Neuss

Neuss er beliggende i den vestlige del af Tyskland , ved floden Rhinen, og tilhører staten Nordrhein-Westfalen.Byen har 151.200 indbyggere (2008), og på den anden side af Rhinen, ligger byen Düsseldorf .


Neuss er et af de ældste byer i landet, og har været beboet siden romerne grundlagde i 16 f.Kr.Kr. som en militær forpost, og kaldte stedet Novaesium.


Byen har flere historiske, kulturelle og arkitektoniske attraktioner - herunder den storslåede kirke "Quirinus-Münster" med tanken tilbage til 1200-tallet. Kirken - der er et vartegn for byen - blev rekonstrueret efter en brand i 1741. Andre seværdigheder i Neuss: Haus Rottels Museum - lokalhistoriske museum har til huse i en bygning fra 1820's, St. Mary's kirke fra 1902, Roscheider Domstolen (en udendørs museum, hvor du også kan se en diorama af en romersk fort i miniature), og Clemens-meres-Museum - et lokalhistorisk museum og kunstgalleri.


Desuden har byen en smuk botanisk have, adskillige teatre - herunder Globe Theatre - som hvert år arrangerer Shakespeare festival, gode indkøbsmuligheder og et varieret natteliv.


Den nærmeste lufthavn er Dusseldorf Airport , der ligger 15,7 km nordøst for Neuss.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte