billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Oberhausen

Hjem > Billeje Tyskland > Oberhausen

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Oberhausen inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Oberhausen miniguide

Billeje Oberhausen

Biludlejning Oberhausen

Oberhausen, der har omkring 220.000 indbyggere (2008), ligger ved floden Emscher helt i det vestlige Tyskland - Nordrhein-Westfalen.Det blev officielt i 1862, og har en central beliggenhed i Tysklands største industrielle område - Ruhrgebiet.


Oberhausen omfatte kendt for sine mange museer - især inden for industrielle kultur. Den mest berømte er Gasometer Oberhausen - en teknisk og astronomiske museum ligger i en tidligere gas tank.


Byen har fået sit navn fra Schloss Oberhausen, som var opført i begyndelsen af 1800-tallet på ruinerne af et tidligere middelalderslot. Slottet har siden 1947 opbygge et spændende kunstgalleri, der i stigende grad er blevet forlænget. I 1998 blev genåbnet, efter at det fik en spektakulær udvidelse af glas - og det er nu kendt som Ludwig Galerie
Ellers vil mange forbinde Oberhausen i Tyskland største stormagasin - Centro - der åbnede i 1996 i en tidligere stålværk. Shop hele området er 70.000 m2.


Der er to internationale lufthavne i Oberhausen område: Düsseldorf Lufthavn (22 km syd for byen) og Köln / Bonn lufthavn (46 km længere mod syd).

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte