billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Pirmasens

Hjem > Billeje Tyskland > Pirmasens

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Pirmasens inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Pirmasens miniguide

Billeje Pirmasens

Biludlejning Pirmasens

Pirmasens ligger i det sydvestlige Tyskland - i delstaten Rheinland-Pfalz - kun 12 km fra grænsen til Frankrig .Byen, der har ca. 43.000 indbyggere (2008), fik sin omsætning rettigheder i 1763 - selv om det er nævnt i historiske kilder så tidligt som omkring 860.


Pirmasens var i den sidste del af 1700-tallet bygget op som en vigtig garnisonsby, og den dominerende paradepladsen (Ekserzierplatz) - med en ekserserhall som er den næststørste i Europa (efter Sankt Petersborg, Rusland ) - er en af de mest berømte seværdigheder .


Ellers Schlossplatz den "hjertet" af den indre by centrum. Her ligger det gamle rådhus (Altes Rathaus) fra 1770 - og her vil du også finde en berømt fontæne (Schlossbrunnen).


Pirmasens kaldes ofte "Skobyen", fordi det var længe en vigtig skotøjsindustrien her. En af byens populære turistattraktioner er, ja, den store skomuseet (Schuhmuseum Hauenstein). Der er også flere andre interessante museer - herunder den nye Dynamikum - en teknisk museum, der åbnede i 2008 i kontorer i det tidligere sko fabrikker Rheinburger.


Den nærmeste lufthavn er Saarbrucken Lufthavn, som ligger ca. 35 km vest for Pirmasens.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte