billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Regensburg

Hjem > Billeje Tyskland > Regensburg

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Regensburg inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Regensburg miniguide

Billeje Regensburg

Biludlejning Regensburg

Regensburg er det administrative centrum i regionen Oberpfalz - i det sydøstlige hjørne af Tyskland , nærmere bestemt sammenløbet af Regen og Donau mødes i staten Bayern.Der har været en bosættelse på stedet siden stenalderen, og i år 179 e.Kr.Kr. Romerne byggede en større fort. Dagens Regensburg har netop over 130.000 indbyggere (2008).


I 1992 Rhinen-Main-Donau-kanalen blev afsluttet til Regensburg, så byen er nu placeret på en vandveje - i kombination med Tysklands store flodsystemer - forbinder Sortehavet med Nordsøen. De flod byen Regensburg er således også en vigtig havneby.


Blandt de vigtigste seværdigheder i Regensburg er byens mange smukke kirker. Den gotiske katedral Regensburger Dom (opført i den sidste del af 1200-tallet) er dominerende i bybilledet. Der er flere andre interessante kirker her - herunder Jakobskirche (Schottenkirche St. James), en romansk basilika fra de tidlige 1100's. Nævnes skal også ruinerne af Stiftkirche Obermünster fra 1010. En anden særlig attraktion er den gamle stenbro, som allerede var brugt af den middelalderlige korsfarerne.


Regensburg har også flere store teater (herunder de store Stadttheater am Bismarck Platz) - samt et antal museer og andre kulturelle institutioner.


Nærmeste internationale lufthavn Nuremberg Airport , der ligger 90 km nordvest for Regensburg.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte