billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Speyer

Hjem > Billeje Tyskland > Speyer

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Speyer inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Speyer miniguide

Billeje Speyer

Biludlejning Speyer

Speyer, der har ca. 50.000 indbyggere (2008), beliggende på Rhinen i det sydvestlige Tyskland - i delstaten Rheinland-Pfalz.Byen er først nævnt i 496 e.Kr.Kr., og er derefter kaldt Spira - men allerede ti år f.Kr. Der var en romersk militære anlæg her.


Speyer er først og fremmest kendt for sin imponerende katedral - Kaiser-und Mariendom zu Speyer - som er den største romanske katedral. Det var begyndt i 1030 og åbnede i 1061. 40 år senere blev den forlænget. Store dele af kirken blev ødelagt i 1689 under en krig med Frankrig , men genopbygget i den sidste del af 1700-tallet.Det har siden 1981 været på UNESCO's World Heritage List.


En anden stor attraktion i Speyer's Das Technik-Museum. Det blev indviet i 1991 og omfatter en samling af fly - herunder en Boeing 747 og Antonov An-22. Derudover vil du her finde en 44 meter lang ubåd, adskillige lokomotiver og en række andre tekniske indretninger.


Nærmeste internationale lufthavn Frankfurt lufthavn , der ligger 110 km nord for Speyer.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte