billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Stade

Hjem > Billeje Tyskland > Stade

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Stade inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Stade miniguide

Billeje Stade

Biludlejning Stade

Stade er beliggende i den nordlige tyske delstat Niedersachsen - ca. 50 km vest for Hamborg - og har ca.46.000 indbyggere (2008). River Schwinger, som er en biflod til Elben, løber gennem byen. Stade er kendt siden 800's og muligvis Nordtyskland's ældste by.Den modtog sine handelspartnere rettigheder i 1209 - og var på det tidspunkt et medlem af den indflydelsesrige Hanseforbundet. I den første del af 1600-tallet var byen skiftevis på dansk og svensk hænder - og i perioden 1645-1719 var Stade en svensk by.


Blandt de arkitektoniske behandler i den gamle by område (Altstadt), finder vi de to middelalderlige kirker (med senere udvidelser) St. Cosmae og St. Wilhedi. Desuden Altstadt i sig selv en attraktion, hvor sådanne bindingsværkshuse i den gamle hansestad havn giver et samlet, historiske bygninger.


Det er på alle en interessant aspekt i bybilledet, at de forskellige historiske epoker kan "læse" i arkitekturen. Således vi i dag - ud over "Hansa by" - også oplever sådanne "Svensk Town" og "Baroque City" Stade. Og dog er der rester af det gamle fæstningsværk, at svenskerne bygget i midten af 1600-tallet.


Nærmeste internationale lufthavn er Hamborg Airport , som ligger ca. 64 km øst-nordøst for Stade.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte