billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Stralsund

Hjem > Billeje Tyskland > Stralsund

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Stralsund inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Stralsund miniguide

Billeje Stralsund

Biludlejning Stralsund

Stralsund ligger i det nordøstlige hjørne af Tyskland - i delstaten Mecklenburg-Vorpommern - og en havn ved Østersøen, ca.60.000 beboere (2008). Strelasund Strait adskiller øen Rügen Stralsund, byen har en bro forbindelse med brugen af den historiske fæstning øen Dånholm.

 

Stralsund kaldes ofte "Gateway to Rügen" - og mange kombinere en tur her med et besøg i Sassnitz, som er kendt for svømning og kurby nordøst for Rügen (52 km fra Stralsund). Herfra er der også passagerfærger til Bornholm, Trelleborg i Sverige ,Klaipeda i Litauen og St. Petersborg i Rusland .

 

Hele gamle by Stralsund (med rødder tilbage til hansestaden periode af 1200 - og 1300-tal) er på UNESCO's World Heritage List. Her er alle 570 velbevarede middelalderlige bygninger - og af disse er følgende de mest kendte: Nikolaikirche (1276), Marienkirche (1298), Jakobikirche (1303), Stralsund Rathaus (rådhus fra 1200-tallet), Katharinenkloster (opført ca. 1250 - home dag en kulturhistorie) og Johanniskloster (opført 1254 - i dag er det Stralsund Stadsarkiv). Nævnes skal også være svenske regering slottet fra ca 1730.I perioden 1648-1815 var den kendsgerning, Stralsund og Rügen i svensk besiddelse, som en del af den svenske Pommern region.

 

Den nærmeste lufthavn er Rostock-Laage Airport, som ligger ca. 100 km sydvest for Stralsund.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte