billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Suhl

Hjem > Billeje Tyskland > Suhl

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Suhl inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Suhl miniguide

Billeje Suhl

Biludlejning Suhl - Foto: © Mazbln

Suhl er beliggende i delstaten Thüringen - hjertet af ../tyskland/billeje.php">Tyskland - og har ca.45.000 indbyggere (2008). Byen, der fik sin handel rettigheder i 1527, var længe primært kendt for sin produktion af våben - især kanoner.
 
En af de mest populære attraktioner er naturligvis en våben museum. Det holder en del af den historiske bygning Maltzhaus (opført i 1663), dels i en moderne bygningskompleks. Og i de store, moderne Congress Center Suhl finde en interessant bil museum. Her vil der også større teater og koncerter.
 
Blandt de historiske bygninger har meget få af de store kirker er nævnt - bl.a. St. Marienkirche (ca. 1490),   Pfarrkirche St. Ulrich (1503) og Gottessackenkirche (1555).En attraktion af en anden art kan findes lige uden for byen - Biospärereservat Vessertal-Thüringer Wald, som er et eksempel på en særlig type fredet område, der er under beskyttelse af UNESCO.
 
Ellers Suhl kendt for to store begivenheder, der finder sted her hver sommer: Den alternative rock festival "Last Summer Open Air" og kultur festival "Provinzschrei.
 
Den nærmeste lufthavn er ../tyskland/erfurt-lufthavn.php">Erfurt Airport , som ligger ca. 45 km nordøst for Suhl.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte