billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Ulm

Hjem > Billeje Tyskland > Ulm

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Ulm inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Ulm miniguide

Billeje Ulm

Biludlejning Ulm

Ulm, der har omkring 120.000 indbyggere (2008), ligger ved floden Donau - i den sydlige tyske delstat Baden-Württemberg. På den anden side af Donau (men i staten Bayern), finder vi nabobyen Neu Ulm (New Ulm) - og en samlet befolkning på ca. 170.000 mennesker i "venskabsbyer". Oprindeligt blev Neu Ulm, en by Ulm, men i 1810 delt mellem byerne i gamle kongeriger Württemberg og Bayern.
 
Ulm er første gang nævnt i historiske kilder i året 854 e.Kr.Kr. - Og byen havde indtil 2 World War II en række bevarede bygninger fra middelalderen. Ca. 80% af disse, dog blev totalt ødelagt under 2. World War II. Nogle er genopbygget / restaureret i efterkrigstiden.
 
Langt den mest berømte attraktion er domkirken i Ulm Ulmer Münster, som har verdens højeste kirketårn (161,5 m). For at nå toppen skal du klatre alle 753 trin. Fra toppen af tårnet kan du se hele vejen til Alperne. Katedralen blev bygget i 1377, men ikke endeligt afsluttet i 1891.
 
Blandt de øvrige historiske seværdigheder i Ulm følgende kan nævnes: Das Steinhaus (byens ældste bygning, bygget omkring 1200) og Gänsturm (bygget i 1360, udvidelse 1445) - en del af byens gamle fæstningsværk. Dette tårn er næsten lige så skævt som det skæve tårn i Pisa. Rådhuset bør medtages blandt de største attraktioner - en bygning, der oprindeligt blev opført som en købmandsgård i 1370
 
Nærmeste internationale lufthavn ../tyskland/stuttgart-lufthavn.php">Stuttgart Airport , som ligger ca. 80 km nordvest for Ulm

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte