billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Velbert

Hjem > Billeje Tyskland > Velbert

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Velbert inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Velbert miniguide

Billeje Velbert

Biludlejning Velbert - Foto: © Ticketautomat

Velbert, som er en mellemstor by med ca. 90.000 indbyggere (2008), ligger ved floden Ruhr i det vestlige ../tyskland/billeje.php">Tyskland - specielt i delstaten Nordrhein-Westfalen.Det er en del af byområdet Rheinschiene, såsom også statens hovedstad ../tyskland/dusseldorf.php">Duesseldorf .Den samlede befolkning i dette område er omkring 7,5 mio. Velbert, som ligger i et kuperet 200-300 m, det højeste byen her.
 
Byen er kendt for mange store kulturelle begivenheder - herunder i byens 25 år gamle kulturelle mødested, Forum Niederberg. Der er en teater-og koncertsal sæder 700 mennesker, rummelige konvention faciliteter - plus et særligt Museum: Deutsches Schloss-und Beschlägemuseum. Her finder du en stor samling af historiske nøgler, låse, beslag og hængsler - som afspejler Velberts lang tradition som produktionssted for netop sådanne poster.
 
En anden populær attraktion er Schloss Hardenberg i bydelen Neviges - et slot med rødder i 1100-tallet, men fik sin nuværende udformning 500 år senere. Det finder sted regelmæssigt spændende kulturelle arrangementer. I nærheden ligger ruinerne af en fæstning konstruktion fra middelalderen - Burg Hardenberg.
 
Velberts mest berømte vartegn er den radio mast Rundfunk Sender Langenberg, der spænder over hele 301 meter i luften.
 
Der er en lille regional lufthavn 10 km nordvest for Velbert - Essen / Mülheim lufthavn, mens den nærmeste internationale lufthavn er ../tyskland/dusseldorf-lufthavn.php">Dusseldorf Airport , der ligger 27 km sydvest for byen.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte