billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Villingen

Hjem > Billeje Tyskland > Villingen

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Villingen inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Villingen miniguide

Billeje Villingen

Biludlejning Villingen

Villingen - eller Villingen-Schwenningen, som byen nu officielt hedder - ligger i det sydlige ../tyskland/billeje.php">Tyskland , nær grænsen til ../osterrike/billeje.php">Østrig .Det hører til delstaten Baden-Württemberg, og har omkring 85.000 indbyggere (2008). Brigach Floden løber gennem byen, som har en relativt høj placering (700 m).
 
Villingen var i middelalderen en vigtig østrigske by, mens Schwenningen var en lille landsby, indtil midten af 1800-tallet, da den blev etableret en omfattende klokke-/ur-produksjon der. I 1972. Da de to byer sammen, selvom de stadig er fysisk adskilt fra hinanden i et plateau
 
Et af de mest interessante attraktioner i Villingen, den gamle, middelalderlige-lignende bymidte. Her vil du finde en sådan en velbevaret bymur med en række intakt porte og tårne. Når det kommer til arkitektur i almindelighed, der især gamle rådhus fra 1534 i sengotisk nævnt. En populær attraktion ligger lige uden for centrum - på en bakke 778 meter over havets overflade - er Aussichtsturm Wanne, verdens ældste udkigstårn i jern (opført i 1888).
 
Mange besøgende til at finde vej til Franziskaner Museum i hjertet af Villingen. Du kan medtage se en tårnur fra 1575 og en Schwarzwald-ur fra 1706. En af hovedattraktionerne i Schwenningen er Das Uhrindustriemuseum, hvilke dokumenter historien om byens urindustrien.
 
Nærmeste internationale lufthavn ../tyskland/stuttgart-lufthavn.php">Stuttgart Airport , der ligger 115 km nordøst for Villingen-Schwenningen.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte