billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Wittenberg

Hjem > Billeje Tyskland > Wittenberg

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Wittenberg inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Wittenberg miniguide

Billeje Wittenberg

Biludlejning Wittenberg

Wittenberg er ca. 50.000 indbyggere (2008) og er beliggende i det østlige ../tyskland/billeje.php">Tyskland på Elben - specielt i delstaten Sachsen-Anhalt.Det officielle navn på byen Lutherstadt Wittenberg, for det var her, at Martin Luther i 1517, brød sin berømte 95 teser mod aflad handel på kirkedøren til Schlosskirche. Sammen med Luthers fødeby, Lutherstadt Eisleben, Wittenberg har et sted på UNESCO's World Heritage List.
 
Wittenberg mest berømte attraktion er Schlosskirche. Den blev rejst i 1489 - og har en særlig stilling i forhold til Martin Luther og reformationen i 1500-tallet. Flere kendte navne fra verden Kunsten er knyttet også til Wittenberg - herunder Albrecht Dürer (1471-1528) og Luch Cranach den (1472-1551). Begge har bidraget til udsmykningen af Schlosskirche - og Cranach gamle værksted og atelier - Cranach-Haus - er bevaret og er et af byens største attraktioner. Også det kloster, hvor Luther var en munk, før han brød med den katolske kirke - Lutherhaus (opført fra 1504 til 1507) - er en populær turist attraktioner.
 
I Wittenberg mange andre historiske steder, er følgende nævnt: Det gamle rådhus (1523), Stadtkirche (1400) og Melanchtonhaus (1536). En særlig konstruktion af nyere dato er Hundertwasser-Schule - afsluttet i 1999 efter den verdensberømte "natur" arkitekt Friedensreich Hundertwasser tegninger
 
Nærmeste større lufthavn ../tyskland/leipzig-lufthavn.php">Leipzig / Halle Lufthavn , der ligger 57 km sydvest for Wittenberg.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte