billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Wolfsburg

Hjem > Billeje Tyskland > Wolfsburg

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Wolfsburg inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Wolfsburg miniguide

Billeje Wolfsburg

Biludlejning Wolfsburg

Wolfsburg, med ca. 120.000 indbyggere (2008), er beliggende øst for den nordvestlige tyske delstat Niedersachsen. I modsætning til de fleste andre byer i ../tyskland/billeje.php">Tyskland er meget "unge".Den omstændighed, blev grundlagt så sent som 1938 - under Adolf Hitlers nazi-styre, som et levende område for de ansatte i den nyetablerede Volkswagen fabrikken. Oprindeligt byens navn Stadt des kdf Wagens, men det blev ændret til Wolfsburg i 1946 - en opfordring til en nærliggende renæssanceslot.
 
Og netop Schloss Wolfsburg, med en historie som går tilbage til begyndelsen af 1300's, er en af byens førende attraktioner. Men der er også nogle ældre arkitektur, som stammer fra en periode på flere hundrede år før byen blev til - blandt andet Burg Neuhaus (fra omkring år 1400) og Schloss Fallersleben (1551).
 
Ellers er det naturligt nok, moderne arkitektur, der kendetegner byen. Her især Alvar-Aalto-Kulturhaus (1962) nævnt - designet af og opkaldt efter den verdensberømte finske arkitekt Alvar Aalto. The Wolfsburg Theater bygning opført i 1973, er en monumental eksempel på modernistisk arkitektur.
 
Blandt de mange museer er naturligt til at nævne Die Autostadt, som både er det museum og en forlystelsespark i tilknytning til Volkswagen-koncernen.
 
Ellers Wolfsburg kendt som en festival, hvor nogle af de vigtigste årlige Listings er den internationale danse festival Movement (april / maj), udendørs koncerter Jazz 'n' Mere (juli / august), Gourmet Festival (august / september) og et stort marked for håndværk i oktober.
 
Nærmeste internationale lufthavn ../tyskland/hannover-lufthavn.php">Hannover-Langenhagen lufthavn , som ligger 90 km øst for Wolfsburg.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte