billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Wuppertal

Hjem > Billeje Tyskland > Wuppertal

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Wuppertal inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Wuppertal miniguide

Billeje Wuppertal

Biludlejning Wuppertal

Wuppertal, som har ca. 360.000 indbyggere (2008), er en forholdsvis "ny" by i det vestlige ../tyskland/billeje.php">Tyskland tilstand Nordhrein-Westfalen.Wuppertal opstod, da flere mindre byer i den sydlige del af Ruhr-området - langs floden Wupper - blev fusioneret.
 
Byens mest berømte vartegn er den særprægede flyvevej - en monorail-system, hvor bilerne hænger i en specielt konstrueret sti 12 meter over floden Wupper, der følger toget langs en strækning på mere end 13 km. "Wuppertal Schwebebahn" blev bygget så tidligt som i slutningen af 1890's, og er - ud over at være et vigtigt middel til transport i byen - også en stor attraktion.
 
I øvrigt nævnes Stadthalle Wuppertal som en vigtig attraktion. Det er en monumental bygning i nyklasissistisk stil, som blev afsluttet i 1900 - og som sådan indeholder en koncertsal er kendt for sin fremragende akustik. Blandt byens museer har Wuppertal Uhrenmuseum nævnt særskilt. Der er en særlig museum for ure / ure fra forskellige historiske epoker.
 
For mere familievenlige attraktioner er Zoo Wuppertal Zoo er et populært turistmål, hvor der i dag er omkring 5000 dyr. Det blev oprettet allerede i 1880.
 
Den nærmeste lufthavn er ../tyskland/dusseldorf-lufthavn.php">Dusseldorf Airport , der ligger 27 km vest for Wuppertal.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte