billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Würzburg

Hjem > Billeje Tyskland > Würzburg

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Würzburg inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Würzburg miniguide

Billeje Würzburg

Biludlejning Würzburg

Würzburg, der har 135.000 indbyggere (2008), er en by ved floden Main i regionen Unter Franken - i den sydtyske delstat Bayern.Det blev grundlagt allerede i 700's - og fejrede sin 1300 års jubilæum i 2004.
 
Den mest berømte attraktion i Würzburg er 168 meter lang, barokslot Würzburg Residenz, som blev afsluttet i 1744 efter en byggeperiode på næsten 20 år. Slottet har været placeret på UNESCO's World Heritage liste som et velbevaret og i særdeleshed arv.

Ellers har det meste af den gamle by blev ødelagt under et britisk luftangreb i 1945, men en del af den gamle arkitektur er forsøgt genopbygget efter krigen. Alligevel kan man så se Die Alte Mainbrücke fra 1400-tallet, som var byens eneste bro over Main indtil 1886.
 
Lidt nord for bymidten Festung Main Berg - en gigantisk, velbevaret befæstningsanlæg fra middelalderen.
 
Würzburg er også kendt som en by, hvor kunst og kultur er stærkt understreget, og hvert år er der to store festivaler med klassisk musik: Mozart Festival og Bach-Tage.
 
Nærmeste internationale lufthavn ../tyskland/frankfurt.php">Frankfurt lufthavn , der ligger 100 km nordvest for Würzburg.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte