billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Baltimore

Hjem > Billeje USA > Baltimore

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Baltimore inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Baltimore miniguide

Billeje Baltimore

Biludlejning Baltimore

Baltimore er en af USA's vigtigste havne og er beliggende i det nordøstlige del af landet på Atlanterhavskysten. Baltimore er den største by i staten Maryland - med 640.000 indbyggere i centrum. Byområde har ca 2,7 millioner indbyggere.

 

Baltimore har mange attraktioner og seværdigheder, og "Inner Harbour" i midten er det mest besøgte site i byen. Her finder du "Harbor Sted & The Gallery" - byens førende shoppingcenter med restauranter, natteliv og underholdning.

 

Andre attraktioner i byen omfatte Baltimore katedral fra 1800-tallet, Fort McHenry - slottet fra 1776, Baltimore Museum of Art - heriblandt værker af Matisse, Picasso og Van Gogh, Maryland Science Center - et science center med interaktive udstillinger og planetariet, Zoologisk Have, Maryland Zoo og byens store akvarium med delfin shows.

 

Observationen dæk "Top of The World" er også en af de mest attraktive destinationer. Det er 27 etage i World Trade Center, og herfra har man 360 graders panorama udsigt over byen.

 

Den nærmeste lufthavn er Baltimore / Washington International Thurgood Marshall Airport , der ligger 12,6 km syd for centrum

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte