billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Boston Lufthavn

Hjem > Billeje USA > Boston Lufthavn

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Boston Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Boston Lufthavn miniguide

Billeje Boston Lufthavn

Biludlejning Boston Lufthavn

(Boston) Logan International Airport (BOS) er placeret 6 km nordøst for Boston .Der er gode transportforbindelser mellem Boston og lufthavnen, det vil gå med bus, tog og metro. 


The Water Transportation Bus Service 66 er en bus, der går til en havn i lufthavnen, hvor det er muligt at gå videre med båd. De biludlejningsselskaber, der er repræsenteret er Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enter Prize, Hertz, National og Thrifty,

 

Boston Airport er en af de 20 travleste lufthavne i USA med 26.102.651 passagerer i 2008 og nummer 12, når det kommer til lufthavnen med de mest internationale passagerer i USA . Den består af fire terminaler, og der er en shuttle bus mellem dem.Alle internationale destinationer går fra terminal E. Ud over amerikanske luftfartsselskaber betjener det også virksomheder som British Airways, Lufthansa, Air France og meget mere.

Udvælgelsen af butikker, caféer, restauranter og barer er meget gode. Andre faciliteter ved Boston Airport er en legeplads, et museum, en spa-og skønhedssalon, medicinsk center, bank og trådløst internet. Hotellerne Harborside Hyatt Conference Center & Hotel, Embassy Suites Hotel Boston Logan Airport og Hilton Boston Logan Airport Hotel, der ligger på lufthavnsområdet, og alle har mødelokaler.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte