billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Boston

Hjem > Billeje USA > Boston

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Boston inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Boston miniguide

Billeje Boston

Biludlejning Boston

Boston ligger nordøst for USA og er hovedstad og største by i staten Massachsetts.Byen har    indbyggere, er regionens kommercielle og kulturelle centrum.Boston blev grundlagt i 1630 og er et af de ældste i landet.

 

Byen har en række af berømte universiteter, og er et populært rejsemål for turister - med over 12 millioner besøgende årligt.

 

En af de mest populære turistattraktioner i Bostons Skywalk Observatory - byens synspunkter sted i toppen af Prudential Tower - hvor det har 360 graders panoramaudsigt.Der er også den populære restaurant "Top of the Hub."   De Museum of Fine Arts har mange besøgende - med en af de største kunstsamlinger fra Asien, hvor man også kan se de egyptiske mumier.

 

Byens turist attraktion for hele familien er Museum of Science - med interaktive udstillinger og laser shows, IMAX biografer og Planetarium.

 

I Boston er også JFK Memorial Museum & Library - Museum dedikeret til John F. Kennedy, med fokus på hans liv og karriere.

 

Byens lufthavn - Logan International Airport - ligger 5 km øst for centrum.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte