billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Cedar Rapids

Hjem > Billeje USA > Cedar Rapids

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Cedar Rapids inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Cedar Rapids miniguide

Billeje Cedar Rapids

Biludlejning Cedar Rapids Lufthavn - Foto: © Iowahwyman

Cedar Rapids er beliggende i den østlige del af USA , nærmere betegnet i amtet Linn County - staten Iowa.Byen har ca 130.000 indbyggere (2008), og er en vigtig jernbaneknudepunkt.

 

Cedar Rapids blev grundlagt i 1849 og oplevede store indvandring af tjekkerne i 1852. Byen er stadig præget af tjekkisk kultur, og museet "National Tjekkiske & Slovakiske Museum Library &" er en stor turistattraktion.

 

Det ligger ved siden af floden Cedar River, 32 miles nord for Iowa City. Floden er den lille ø Mays Island - hvor byens majestætiske rådhus, domhus og fængsel er placeret.

Andre turistattraktioner i byens "Cedar Rapids Museum of Art" - etableret i 1905, og har en stor samling af Grant Wood, der var fra byen. Også "Afican American Museum of Iowa" er et besøg værd - hvor du kan lære om afrikansk-amerikanske arv og kultur med en udstilling af fotografier og artefakter.

 

Det er også gode indkøbsmuligheder i byen, samt restauranter og natteliv steder. Byen har også skøjteløb hall "Ice Arena", parker og grønne områder og golfbaner i det omkringliggende område.

 

../usa/cedar-rapids-lufthavn.php">Byens lufthavn -   Den østlige Iowa Airport , som ligger 10 km syd for centrum.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte