billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Chicago Lufthavn

Hjem > Billeje USA > Chicago Lufthavn

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Chicago Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Chicago Lufthavn miniguide

Billeje Chicago Lufthavn

Biludlejning Chicago Lufthavn

Chicago O'Hare International Airport (ORD) ligger 29 km nordvest for Chicago .
I 2009 lufthavnen modtaget prisen for bedste lufthavn i USA 10 år i træk af Global Traveler Award.Det er en dag åbent metro forbindelse mellem lufthavnen og Chicago foruden løbende kører busser.


Der er flere biludlejningsselskaber i lufthavnen, herunder Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz og National, beliggende i terminal 1,2 og 3 i nærheden af bagage bælter.

I 2009 besøgte 64.397.782 passagerer Chicago lufthavn. Det store antal af passagerer gør det en af de fire største lufthavne i verden.  Det er meget vigtigt i forhold til internationale destinationer, der tilbyder rejser til mere end 60 forskellige. Det er det vigtigste knudepunkt for American Airlines og United Airlines. Lufthavnen har fire forskellige terminaler med jernbane. 

Udvælgelsen af cafeer, restauranter, barer og butikker er meget godt på alle terminaler. Andre faciliteter inkluderer trådløs internetadgang, medicinsk center, kapel, banker, børns legerum, business center og kunstudstillinger. Hilton Chicago O'Hare Airport er placeret i Terminal 2

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte