billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Dallas Lufthavn

Hjem > Billeje USA > Dallas Lufthavn

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Dallas Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Dallas Lufthavn miniguide

Billeje Dallas Lufthavn

Biludlejning Dallas Lufthavn - Foto: © Fred

Dallas / Fort Worth International Airport (DFW) er placeret 24 km nordvest for Dallas og 29 miles nord øst for Forth Worth i USA . Der er både gode jernbane-og bus linjer til at rejse fra lufthavnen til Dallas og Forth Worth.De biludlejningsselskaber beliggende ved den sydlige indgang til lufthavnen. repræsenteret Det er Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, National, Advantage leje en bil, EZ Rent a Car og Thrifty. 

57.093.187 passagerer besøgte lufthavnen i 2007 at gøre det til en af de 10 travleste i verden. Dallas Airport har fem forskellige terminaler, og en ny terminal F er ved at blive planlagt. Terminalerne er forbundet med verdens største lufthavns-toget, Skylink. Lufthavnen er et knudepunkt for American Airlines, American Eagle Airlines og UPS Airlines. 

Udvælgelsen af butikker, barer, caféer og restauranter er meget gode til Dallas Airport. Andre faciliteter inkluderer et spillerum for børn, trådløst internet, massage, spa og skønhed, kapel, bank, posthus, business center og kunstudstillinger. Der er flere hoteller i lufthavnen, herunder Grand Hyatt DFW og Hyatt Regency DFW.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte