billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Detroit Lufthavn

Hjem > Billeje USA > Detroit Lufthavn

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Detroit Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Detroit Lufthavn miniguide

Billeje Detroit Lufthavn

Biludlejning Detroit Lufthavn

Detroit Metropolitan Wayne County Airport (DTW), også kaldet Detroit Metro Airport, som ligger 32 km sydøst for Detroit .Der er en bus mellem lufthavnen og Detroit. De biludlejningsselskaber repræsenteret i lufthavnen Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz og National.

I 2008 besøgte i alt 35.135.828 passagerer Detroit Airport. Staten Michigan's største lufthavn, og blandt de 25 største i verden. Detroit Airport er et knudepunkt for Spirit Airlines og Delta Air Lines, og serverer 15 forskellige flyselskaber. Lufthavnen har tre terminaler, der er forbundet med en shuttle bus.

 

McNamara terminal er den, der har det bedste udvalg af butikker, spise og drikke steder, og har modtaget flere priser. Andre faciliteter i lufthavnen er legerum for børn, baby / alrum, trådløst internet og konferencecenter. Westin Detroit Metropolitan Airport ligger i lufthavnen.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte