billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Grand Forks

Hjem > Billeje USA > Grand Forks

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Grand Forks inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Grand Forks miniguide

Billeje Grand Forks

Biludlejning Grand Forks

Grand Forks er en by i den nordlige amerikanske stat North Dakota, og er sammenløbet af Red Lake River og Red River mødes. Grand Forks er også i nærheden af grænsen til Canada .Byen har 55.700 indbyggere, som skønnes at forstæderne, stigende befolkning på omkring 100.000 (2009).

 

Grand Forks kulturelle arenaer er først og fremmest, North Dakota Museum of Art, et kunstmuseum med udstillinger af regionale, nationale og internationale kunst. Du kan også se den moderne indiske kunst. Chester Fritz Auditorium er et kulturelt samlingspunkt, der er vært koncerter, skuespil, Broadway shows, foredrag, osv.

 

I nærheden Downtown Grand Forks er den ældste del - med mange historiske bygninger. Den fastslog den populære udendørs markeder i sommer.

 

Byen har ogs gode indkøbsmuligheder, restauranter og natteliv steder samt flere parker og grønne områder. I Grand Forks Park District er en golfbane, udendørs / indendørs skøjtebane, tennisbaner og swimmingpool.

 

Grand Forks den internationale lufthavn ligger 8 km nordvest for centrum.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte