billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Houston

Hjem > Billeje USA > Houston

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Houston inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Houston miniguide

Billeje Houston

Biludlejning Houston

Houston ligger i staten Texas og er - med sine 2.200 tusind indbyggere (2008) - 4. største by i USA . Det er beliggende på Buffalo Bayou vandveje, 82 km fra den Mexicanske Golf.Houston Ship Channel er en af USA's travleste havne.

 

Houston har en række universiteter og kulturelle institutioner, og er også kendt som Amerikas "olie kapital". Bybilledet er præget af skyskrabere og tårne, og centrum består af diverse kvarterer sådan. Theater District og Museum District. Byens museum distriktet har 18 institutioner - hvor de store museer er samlet. Her kan man bl.a. besøge omfatte Art Museum "Museum of Fine Arts, Den Tjekkiske Museum, Children's Museum og The Natural History Museum. Området er også Zoo Houston Zoo.

 

Byen har også gode indkøbsmuligheder, teater, opera, natteliv steder, parker og grønne områder.

 

37 km sydøst for byen Lyndon B. Johnson Space Center (under ledelse af NASA). Stedet er en stor turistattraktion, hvor besøgende kan lære om rummet gennem interaktive udstillinger.

 

Byens største lufthavn - George Bush Intercontinental Airport - ligger 34 km nord for centrum og er et af de travleste i landet.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte