billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Jacksonville

Hjem > Billeje USA > Jacksonville

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Jacksonville inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Jacksonville miniguide

Billeje Jacksonville

Biludlejning Jacksonville

Jacksonville er den største by i staten Florida, og er hovedsæde amtet Duval County. Byen har omkring 850.000 indbyggere, og det skønnes, byområdet, stigende befolkning til 1,3 mio.

 

Jacksonville ligger ved St. Johns-floden, som løber ud i Atlanterhavet. Byen har stor turisme med 13 millioner besøgende årligt. Jacksonville er en kulturelt centrum for regionen med gallerier, museer, teatre, zoo og botanisk have. Hertil kommer,. Gode indkøbsmuligheder og et varieret natteliv

 

Nogle af de mest populære attraktioner i Jacksonville's Museum of Contemporary Art (Moca) - byens Museum of Contemporary Art og Museet for Videnskab og Historie - en naturhistoriske museum med interaktive udstillinger og planetariet.

 

En berømte vartegn i byens "Venskab Fountain", som ligger i St. Johns River Park. Den store springvand bygget i 1965 og markedsført sig selv så som "verdens højeste og største.

For 28 km øst for Jacksonville ligger i Jacksonville Beach (på Atlanterhavskysten). Der er miles sandstrande, stor svømning, vandland og tivoli.

 

Jacksonville International Airport ligger 27 km nord for centrum.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte